Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie behoed voor 'grapje' met lekke band door bierglas

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 9:35

Een oplettende jongeman heeft de politie zondagnacht op weg naar een onwelwording in Vaals behoed voor een 'grapje' met een gebroken bierglas.

De alerte passant voorkwam daarmee dat de politie een lekke band opliep.

Woningbrand
De politieauto stond geparkeerd aan de Van Cosselaerstraat in Wittem. De agenten waren daar ter plaatse vanwege een woningbrand waarbij twee bewoners gewond raakten. Ze wilden net wegrijden naar een noodoproep in Vaals toen ze door de jongeman aangesproken werden.

Lees ook: Bewoners gewond bij serrebrand

Lekke band
Hij had gezien hoe een jongen een bierglas voor de band van de politiewagen had gelegd, in de hoop daarmee voor een lekke band te zorgen. De jongeman had het bierglas al weggepakt zodat de agenten zonder problemen konden vertrekken.

De dader werd niet meer getraceerd. "Bedoeld als grapje??? Zeker NIET voor ons als we levensreddend proberen te handelen", reageerde de politie boos op het akkefietje.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen