Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie begint zoekactie in Beesel

Geplaatst opdonderdag 28 maart 2019 - 10:07

In het buitengebied van Beesel worden voorbereidingen getroffen voor een zoekactie door de politie.

Volgens de politie gaat het om een actie die hoort bij een 'lopend onderzoek', maar worden er verder geen details gegeven.

Plaats delict
De omgeving wordt gezien als een plaats delict. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd, laat een woordvoerder weten. Voor de nieuwe zoekactie worden donderdagmorgen in de buurt van de Kerstenbergweg aggregaten, een schaftkeet en graafmachines neergezet.

Marjo Winkens?
Mogelijk wordt er opnieuw gezocht naar Marjo Winkens uit Schimmert die in 1975 verdween na een bezoek aan de kermis in Sittard. De toen 17-jarige Marjo reed na de kermis op een brommer naar huis, maar kwam daar nooit aan. Wel werd op de weg tussen Sittard en Schimmert haar brommer en huissleutel gevonden.

Brommerhelm
Het spoor leidde naar de omgeving van Beesel, waar haar brommerhelm en jas destijds werden teruggevonden. Een getuige meldde bovendien dat ze er mannen 'iets zag begraven' in de buurt van Beesel, waar in die tijd de Streekweg N567 werd aangelegd. Op die plek werd in 2005 ook al gezocht, maar werd toen niks gevonden.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen