Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie begint zoekactie in Beesel

Geplaatst opdonderdag 28 maart 2019 - 10:07

In het buitengebied van Beesel worden voorbereidingen getroffen voor een zoekactie door de politie.

Volgens de politie gaat het om een actie die hoort bij een 'lopend onderzoek', maar worden er verder geen details gegeven.

Plaats delict
De omgeving wordt gezien als een plaats delict. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd, laat een woordvoerder weten. Voor de nieuwe zoekactie worden donderdagmorgen in de buurt van de Kerstenbergweg aggregaten, een schaftkeet en graafmachines neergezet.

Marjo Winkens?
Mogelijk wordt er opnieuw gezocht naar Marjo Winkens uit Schimmert die in 1975 verdween na een bezoek aan de kermis in Sittard. De toen 17-jarige Marjo reed na de kermis op een brommer naar huis, maar kwam daar nooit aan. Wel werd op de weg tussen Sittard en Schimmert haar brommer en huissleutel gevonden.

Brommerhelm
Het spoor leidde naar de omgeving van Beesel, waar haar brommerhelm en jas destijds werden teruggevonden. Een getuige meldde bovendien dat ze er mannen 'iets zag begraven' in de buurt van Beesel, waar in die tijd de Streekweg N567 werd aangelegd. Op die plek werd in 2005 ook al gezocht, maar werd toen niks gevonden.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV