Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie begint zoekactie in Beesel

Geplaatst opdonderdag 28 maart 2019 - 10:07

In het buitengebied van Beesel worden voorbereidingen getroffen voor een zoekactie door de politie.

Volgens de politie gaat het om een actie die hoort bij een 'lopend onderzoek', maar worden er verder geen details gegeven.

Plaats delict
De omgeving wordt gezien als een plaats delict. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd, laat een woordvoerder weten. Voor de nieuwe zoekactie worden donderdagmorgen in de buurt van de Kerstenbergweg aggregaten, een schaftkeet en graafmachines neergezet.

Marjo Winkens?
Mogelijk wordt er opnieuw gezocht naar Marjo Winkens uit Schimmert die in 1975 verdween na een bezoek aan de kermis in Sittard. De toen 17-jarige Marjo reed na de kermis op een brommer naar huis, maar kwam daar nooit aan. Wel werd op de weg tussen Sittard en Schimmert haar brommer en huissleutel gevonden.

Brommerhelm
Het spoor leidde naar de omgeving van Beesel, waar haar brommerhelm en jas destijds werden teruggevonden. Een getuige meldde bovendien dat ze er mannen 'iets zag begraven' in de buurt van Beesel, waar in die tijd de Streekweg N567 werd aangelegd. Op die plek werd in 2005 ook al gezocht, maar werd toen niks gevonden.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen