Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie beëindigt twee illegale feesten in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 14 november 2020 - 8:22

De politie in Maastricht heeft vrijdagavond twee feesten beëindigd.

In totaal kregen 66 mensen een bekeuring.

Patrouilles
De politie kreeg vrijdag een melding van een groot feest in een pand aan de Jeruzalemweg. Bij dat feest zouden de bezoekers zich niet aan de coronamaatregelen houden. Toen de agenten arriveerden vertrok een deel van de feestvierders. Uiteindelijk konden er nog achttien mensen worden bekeurd.

Klooster
Vrijdagavond rond 22:00 uur kreeg de politie nog een melding van een feest. Ditmaal in een voormalig klooster aan de Tongerseweg. Bij het stopzetten van het feest, wat gebeurde rond middernacht, assisteerden ook twee politiehonden, zo meldt de politie op Instagram.

Naast het uitdelen van 48 bekeuringen aan de bezoekers, werd ook de geluidsapparatuur in beslag genomen.

Video: Wat is loos in mestreech

Coronamaatregelen
Door de geldende coronamaatregelen zijn feesten momenteel niet toegestaan. De politie trad de afgelopen weken op meerdere plaatsen op tegen illegale feesten. Bezoekers van zo'n feest krijgen een boete van 95 euro. Organisatoren kunnen een boete van 4000 euro krijgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen