Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie beëindigt illegaal feest in Herkenbosch

Geplaatst opzondag 25 juli 2021 - 13:41

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een illegaal feest in natuurgebied De Meinweg in Herkenbosch.

Ongeveer 150 tot 200 mensen hadden zich daar verzameld in een oude bunker in het natuurgebied.

Geluidsoverlast
Vlak voor 02:00 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast. Daarna werd besloten in te grijpen. Dat gebeurde mede omdat de locatie onveilig was. Pas tegen 04:00 uur had de politie voldoende menskracht verzameld voor de ontruiming.

Niemand aangehouden
Bij daglicht, rond half zeven, was dan ook pas de laatste feestvierder uit de bunker vertrokken. De geluidsapparatuur is in beslag genomen. Niemand heeft een boete gekregen of is aangehouden. Het beëindigen van het feest is rustig verlopen.

Bij de actie van de politie waren ook ME'ers en vier hondengeleiders betrokken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen