Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie beëindigt automeeting in Venlo

Geplaatst opzaterdag 10 juli 2021 - 22:48

De politie heeft zaterdagavond in Venlo een einde gemaakt aan een automeeting waar zo'n 350 auto's op af waren gekomen.

De samenscholing vond plaats op de parkeerplaats bij de Nijmeegseweg in Venlo. Volgens een correspondent waren het vooral Duitse auto's die geëtaleerd stonden op de parkeerplaats.

Boetes
De politie verscheen rond 21:00 uur ten tonele en sommeerde de autoliefhebbers te vertrekken. De parkeerplaats moest voor 22:00 uur leeg zijn anders volgden er boetes, zo luidde het gestelde ultimatum. Voor zover bekend zijn er geen bekeuringen uitgedeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen