Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie arresteert naakte man na wilde achtervolging

Geplaatst opzaterdag 10 april 2021 - 9:28

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige Venlonaar opgepakt na een wilde achtervolging.

Dat meldt de politie op Facebook.

Achtervolging
Een politiepatrouille wilde de man op de Genooyerweg in Venlo controleren, maar daar dacht hij zelf anders over. Hij ging er plankgas vandoor en reed met 120 kilometer per uur op de linker weghelft van de Sint Urbanusweg. Daarna scheurde hij richting Industriestraat. Daar botste hij bijna tegen een geparkeerde truck aan.

Poedelnaakt
Aan het einde van de weg stopte hij zijn auto en sloeg hij te voet op de vlucht. Agenten zagen toen dat hij poedelnaakt was. De politie kon hem uiteindelijk klemrijden en arresteren. In de auto vonden agenten zakjes met hennep. Uit een drugstest bleek vervolgens dat de Venlonaar waarschijnlijk onder invloed van drugs was. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van rijbewijs.

Hij is vervolgens overgebracht naar het cellencomplex. In de loop van zaterdag wordt hij verhoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen