Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie arresteert man die nog celstraf moet uitzitten

Geplaatst opmaandag 9 december 2019 - 14:52

De politie heeft maandag in Weert een man aangehouden die nog een aantal dagen de cel in moet.

Dat heeft een woordvoerster van de politie laten weten.

Ontbloot
De man sloeg met ontbloot bovenlijf op de vlucht toen de politie langskwam bij een tijdelijke woning in de Langeniusstraat. Hij is een kilometer verderop gearresteerd bij tuinpark Lamershof.

Verschanst
Daar had de man zich verschanst, maar wist niet meer weg te komen van het volledig omheinde terrein. Inmiddels had hij een hoodie aangetrokken.

Video: Weertdegekste

Keent
Op basis waarvan de politie naar de Langeniusstraat in de Weerter wijk Keent is gegaan, kan de woordvoerster niet zeggen. Ook is niet duidelijk of de politie bewust naar de arrestant op zoek was, of die toevallig tegen het lijf liep. "In het kader van het onderzoek doen we daar geen mededelingen over." Ook vertelt de politie niet waarom deze man nog de cel in moet.

Tweede keer
Het is de tweede keer binnen een week dat de politie uitrukt naar deze tiny houses aan de Langeniusstraat. Op 4 december bezocht de politie zo een 'Heijmans One'-huis in verband met de mishandeling van een vrouw.

Tijdelijke woning
De tijdelijke woningen zijn van Wonen Limburg. Volgens een woordvoerster gaat het om verschillende gebeurtenissen in korte tijd, die in verschillende huisjes plaatsvonden. "Ook is de aangehouden persoon geen huurder van zo een tijdelijke woning."

Lees ook: Vrouw mishandeld in tijdelijke woning Weert

Eenpersoonshuishoudens
De tijdelijke woningen zijn voor eenpersoonshuishoudens en bedoeld voor mensen die snel, tijdelijke, huisvesting nodig hebben. In Weert staan deze verplaatsbare tiny houses in de wijken Keent en Leuken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen