Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie arresteert gewonde man met mes in Berg en Terblijt

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 11:11

De politie heeft dinsdagavond een 27-jarige man met een mes aangehouden in Berg en Terblijt.

De man had tijdens zijn aanhouding een wond aan zijn hand.

Burgernet
De meldkamer kreeg een melding binnen dat er iemand met een mes op straat liep. Omdat agenten de man in eerste instantie niet konden vinden, werd een Burgernetmelding uitgegeven.

Onderzoek
Daarin liet de politie weten dat de man gewond was aan zijn hand. Of hij die verwonding zelf had veroorzaakt, kon een woordvoerder in het kader van het onderzoek nog niet zeggen.

Ambulance
De 27-jarige man werd uiteindelijk op straat aangehouden. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en is daar aan zijn gewonde hand geholpen. De ambulancedienst bracht de verdachte vervolgens terug naar het bureau.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen