Overslaan en naar de inhoud gaan

Pol van Boekel in actie tijdens Duitsland-Polen

Geplaatst opmaandag 13 juni 2016 - 19:36

Scheidsrechter Pol van Boekel komt deze week voor het eerst in actie op het EK voetbal in Frankrijk.

De 40-jarige arbiter uit Vierlingsbeek start donderdag als vijfde official bij de kraker tussen Duitsland en Polen (21:00 uur) in het Stade de France van Saint-Denis.

Vijfde assistent
De oud-VVV'er maakt deel uit van het team van scheidsrechter Bjorn Kuipers. Hij is naast de vaste grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zijnstra als vijfde official mee naar Frankrijk. Richard Riesveld is zesde assistent.

Team Kuipers
Het groepsduel Duitsland-Polen is de eerste wedstrijd voor het team van Kuipers. De supermarktmanager uit Oldenzaal kwam zelf wel al in actie: hij was vierde official bij de openingswedstrijd Frankrijk-Roemeniƫ.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen