Overslaan en naar de inhoud gaan

Pokerspeler gebruikt foto van Limburger en wint miljoen

Geplaatst opdinsdag 24 april 2018 - 19:22

Tim Hendriks uit Reuver keek dinsdagochtend even raar op. Het regende felicitaties op zijn telefoon nadat een online pokerspeler, die de profielfoto van Hendriks gebruikt, één miljoen dollar had gewonnen.

Helaas voor Hendriks, die inmiddels in Heerlen woont, mag hij dit mooie bedrag niet op zijn rekening bijschrijven.

Raadsel
Een vooralsnog onbekende geluksvogel heeft één miljoen dollar gewonnen bij Sunday Million Take 2. Vrienden en kennissen dachten dat Hendriks de gelukkige winnaar was, maar helaas. "Ik speel al drie jaar niet meer online poker", zegt de fervent pokerspeler in gesprek met 1Limburg. "Het is iemand die mijn foto gebruikt bij Pokerstars. Geen idee wie het is."

Game of Thrones
De online pokerspeler gaat schuil onder de naam Daenarys T. Als profielfoto gebruikt hij een foto van Hendriks die vorig jaar tijdens een toernooi in Valkenburg is gemaakt. "Ik heb me laten vertellen dat de naam afkomstig is van de serie Game of Thrones", zegt Hendriks. Het is overigens niet voor het eerst dat zijn foto wordt gebruikt. "Drie maanden geleden kwam hij ook al eens langs. Daarna werd het weer even rustig."

Online pokerspeler Daenarys T gebruikt de foto van Tim Hendriks uit Reuver.

Feliciteren
Wie schuil gaat achter Daenarys T is een groot raadsel. "Ik zou het wel graag willen weten. Niet omdat ik een deel van de winst wil hebben, maar vooral om hem te feliciteren", zegt Hendriks. "Neemt natuurlijk niet weg dat ik ook wel raad had geweten met een dergelijk bedrag."

Boos dat zijn profielfoto wordt gebruikt is Hendriks niet. "Ergens vind ik het wel leuk", zegt hij.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten