Overslaan en naar de inhoud gaan

Pokémons in inkt: Heerlense tatoeëerder wil er 251 zetten

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 20:54

De hype rond de Pokémons leek achter de rug, maar tatoeëerder Yasmin Kramer uit Heerlen probeert het weer nieuw leven in te blazen. Ze heeft zich voorgenomen om 251 Pokémons te tatoeëren.

De eigenaresse van tattooshop Yazz Ink heeft tot nu toe al zo'n veertig fictieve wezens op lichamen van klanten vereeuwigd.

Hele land
Uit heel Nederland kwamen ze naar Heerlen om de Pokémons in inkt vast te laten leggen.

Eenmalig
Alle Pokémons worden maar één keer gezet, dus in totaal hoopt de tatoeëerder op 251 klanten die aan haar opvallende actie mee willen doen.

De tattoos worden allemaal op de foto vastgelegd en op Facebook in een fotoalbum geplaatst. Wanneer ze haar doel behaald moet hebben, is niet bekend.

Klanten moet trouwens wel gewoon hun beurs trekken als ze aan de Pokémon-actie mee willen doen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen