Overslaan en naar de inhoud gaan

Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM

Geplaatst opvrijdag 15 juli 2016 - 6:58

De bewakers van het ziekenhuis in Maastricht hebben opdracht gekregen om Pokémon-jagers buiten de deur te houden.

Het ziekenhuis laat weten 'geen toestanden zoals in het AMC in Amsterdam' te willen.

Niets te zoeken
Het Amsterdamse AMC kwam begin deze week met de oproep om de aangetroffen Pokémon in het gebouw met rust te laten. Het is niet bekend of zich ook in het AZM in Maastricht een Pokémon bevindt. "Maar we willen niet dat jongeren met de smartphone in kamers komen waar ze niets te zoeken hebben", aldus woordvoerder André Leblanc.

Ziekenhuis VieCuri in Venlo ziet geen reden om Pokémon-alert te zijn. "Hier zijn nog geen Pokémon- jagers gesignaleerd", zegt woordvoerster Kristel van Dijck.

Pokémon-jagers
Op tal van plekken in Limburg maken groepjes jongeren jacht op Pokémon. Zo werd in Leudal een politiewagen aan de kant gezet vanwege een Pokémon en liepen gebruikers van de populaire app dwars door omheiningen in Voerendaal. En hoewel de Nijmeegse Vierdaagse maatregelen treft tegen Pokémon Go-spelers, riep de politie in Maastricht juist de hulp van hen in.

Lees ook: Limburg overspoeld met Pokémon Go.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers
Zorgverzekeraars willen geld borstoperaties terug
ziekenhuis zorg operatie gezondheid dokter
Uitgestelde operaties in Limburgse ziekenhuizen door griep
Tientallen pols- enkel en elleboogbreuken door gladheid
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen