Mysterie rondom Pokémon Go-verkeersborden opgelost

Bijzondere verkeersborden in Eygelshoven. Automobilisten zijn daar gewaarschuwd voor overstekende Pokémon Go-spelers. Maar door wie?

145 Pokémon in bezit, Venlonaar vangt ze allemaal

Het lijkt een praktisch onmogelijk opdracht, maar Bryan Schuurmans heeft het voor elkaar. De Venlonaar heeft alle 145 Pokémon gevangen.

Wandeltocht in Valkenburg voor Pokémon Go-spelers

Pokémon Go is een wereldwijde hype. Overal worden tochten georganiseerd voor Pokémon-jagers. Binnenkort ook in Valkenburg.

Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen

De speciale verkeersborden die de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft laten maken om problemen met Pokémonjagers te voorkomen, zijn allemaal gestolen.

Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM

De bewakers van het ziekenhuis in Maastricht hebben opdracht gekregen om Pokémon-jagers buiten de deur te houden.

Nijmeegse Vierdaagse treft maatregelen tegen Pokémonjagers

De organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft speciale verkeersborden laten maken om problemen met Pokémon Go-spelers te voorkomen

Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers

Pokémon GO-spelers bezorgden agenten aardig wat overuren de laatste dagen, maar het kan ook anders. De politie in Maastricht roept juist de hulp in van de spelers.

Pokemon Go-spelers slenteren door heel Limburg

Een politiewagen in Leudal, een tuin in Voerendaal, het VVV-stadion in Venlo, de lift van Schunck in Heerlen er is amper nog een plek in Limburg te vinden waar geen Pokémon te vinden is.

Pokémon-jagers gaan dwars door omheiningen in Voerendaal

Ze liepen al over het spoor bij Hattem en langs de snelweg in Amersfoort, maar ook in Voerendaal zorgen Pokémon-jagers voor overlast.

Politiepatrouille gered van Pokémon

Een politieauto die patrouilleerde in Leudal is maandagmiddag door een passant staande gehouden omdat er een bijzonder beestje op de motorkap zat: een Pokémon.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten