Pokémons in inkt: Heerlense tatoeëerder wil er 251 zetten

De hype rond de Pokémons leek achter de rug, maar tatoeëerder Yasmin Kramer uit Heerlen probeert het weer nieuw leven in te blazen. Ze heeft zich voorgenomen om 251 Pokémons te tatoeëren.

James heeft wilde plannen met borsten van Chantal

Het Tegelse multitalent kan veel, maar Chantal Janzen liep dinsdag dan toch een keer tegen haar beperkingen aan.

Politie vangt Pokémon met jongeren in Urmond

De echte hype is al een tijdje voorbij, maar dat neemt niet weg dat jongeren nog steeds volop op Pokémon jagen. In Urmond kregen ze daarbij zelfs hulp van de politie.

145 Pokémon in bezit, Venlonaar vangt ze allemaal

Het lijkt een praktisch onmogelijk opdracht, maar Bryan Schuurmans heeft het voor elkaar. De Venlonaar heeft alle 145 Pokémon gevangen.

Wandeltocht in Valkenburg voor Pokémon Go-spelers

Pokémon Go is een wereldwijde hype. Overal worden tochten georganiseerd voor Pokémon-jagers. Binnenkort ook in Valkenburg.

Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen

De speciale verkeersborden die de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft laten maken om problemen met Pokémonjagers te voorkomen, zijn allemaal gestolen.

Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM

De bewakers van het ziekenhuis in Maastricht hebben opdracht gekregen om Pokémon-jagers buiten de deur te houden.

Nijmeegse Vierdaagse treft maatregelen tegen Pokémonjagers

De organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft speciale verkeersborden laten maken om problemen met Pokémon Go-spelers te voorkomen

Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers

Pokémon GO-spelers bezorgden agenten aardig wat overuren de laatste dagen, maar het kan ook anders. De politie in Maastricht roept juist de hulp in van de spelers.

Pokemon Go-spelers slenteren door heel Limburg

Een politiewagen in Leudal, een tuin in Voerendaal, het VVV-stadion in Venlo, de lift van Schunck in Heerlen er is amper nog een plek in Limburg te vinden waar geen Pokémon te vinden is.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten