achtervolging gennep

Lachgas inhalerende man met rijverbod rijdt in op politie

Een 19-jarige man uit Gennep wordt verdacht van poging tot doodslag omdat hij opzettelijk op een politievoertuig is ingereden. Dat deed hij onder invloed van lachgas.

Stockfoto van agenten politie
Politieman doet aangifte na poging tot aanrijding

Een politieman heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag tegen een man uit Tegelen en een vrouw uit Krefeld, omdat hij op de snelweg nabij Arnemuiden bijna werd aangereden.

Man moet naar Pieter Baan Centrum na neersteken hond

De rechter heeft donderdag besloten dat John V. (52) naar het Pieter Baan Centrum moet. Hij wordt verdacht van het neersteken van twee mannen en een hond, maar werkte tot dusver amper mee aan onderzoeken naar zijn psyche.

Man blijft vastzitten na inrijden op agent

De automobilist die in Maastricht inreed op een politieman, blijft twee weken achter tralies.

Man die dreigde ex in brand te steken op vrije voeten

De 49-jarige Denny B. is voorlopig op vrije voeten gesteld door de rechter. In maart werd hij nog veroordeeld tot anderhalf jaar cel, omdat hij zijn ex-vriendin had mishandeld én had gedreigd haar in brand te steken.

Man in scootmobiel stak hond neer: 'Ik werd gebeten'

Een man uit Landgraaf heeft volgens justitie geprobeerd twee mannen én een hond dood te steken op tweede kerstdag. Zelf zegt John V. (52) dat hij alleen de hond heeft gestoken.

Celstraf voor man die dreigde ex in brand te steken

De rechter heeft Denny B. (49) veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf, waarvan tien maanden voorwaardelijk zijn opgelegd. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor het mishandelen en bedreigen van zijn ex-vriendin.

'Man dreigde doodsbange ex-vriendin in brand te steken'

De 49-jarige Denny B. moet twee jaar de cel in, als het aan justitie ligt. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor het terroriseren van zijn ex-vriendin.

'Eerwraak-zaak' sneuvelt: justitie treuzelde te lang

Doordat justitie zijn zaak te lang op de spreekwoordelijke plank heeft laten liggen, ging Harun* (49) uit Roermond vrijuit. Hij zou hebben geprobeerd zijn eigen dochter te doden.

Echtenaar vier maanden jeugdcel in voor nieuwsjaarsgeweld

Een 19-jarige jongen uit Echt is dinsdag veroordeeld tot 14 maanden jeugddetentie, waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor een poging tot doodslag op een dorpsgenoot op nieuwjaarsochtend.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten