Overslaan en naar de inhoud gaan

Poging tot diefstal bij materiaalwagens wielerploegen

Geplaatst opvrijdag 30 september 2016 - 6:49

Inbrekers hebben afgelopen weekend in Maastricht geprobeerd in te breken in de materiaalwagens van wielerploegen LottoNL-Jumbo en Dimension Data.

De ploegen verbleven in het NH Hotel in de Maastrichtse wijk Randwyck vanwege de Eneco Tour, die vrijdag en zaterdag deze regio aandeed.

Inbraak
De inbrekers probeerden, vergeefs, de sloten te forceren. Bij beide World Tour-ploegen is niets buit gemaakt. Maastricht staat in de top vier van steden met meeste aangiften tegen fietsendiefstal. De afgelopen jaren zijn wielerploegen vaker slachtoffer geweest van inbraak. Zo werden in oktober 2013 achttien fietsen van Europcar gestolen en enkele dagen eerder tientallen fietsen op het WK in Florence.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen