Femke Berthie Verstappen

Familie Nicky Verstappen woensdag aan het woord

De familie van de in 1998 omgekomen Nicky Verstappen mag woensdag spreken in de rechtbank in Maastricht.

Schietpartij Maastricht Friezenplein (27 februari 2019)
Kookpunt in Maastrichtse familievete: 'Spelen eigen rechter'

Twee gekende Maastrichtse families liggen al even met elkaar overhoop en justitie denkt dat dit heeft geleid tot het bewust inrijden op twee mannen. De aanklager wil nu anderhalf jaar cel voor Jerrel M. (22).

Ongeval Persoon auto Eygelshoven (24 april 2020)
Drugsrunner brak ruggenwervels bejaarde man in Eygelshoven

De 29-jarige Mohamed el M. is bewust op een bejaarde man ingereden in Eygelshoven, zo stelt justitie. Daarbij brak hij onder meer twee ruggenwervels van het slachtoffer. Mohamed was boos nadat hij werd aangesproken op zijn rijgedrag.

stock politie
'Dief (23) wilde agenten van de weg rijden'

Een 23-jarige man, die in de nacht van maandag op dinsdag werd gearresteerd voor een diefstal in Maastricht, wordt nu ook vervolgd voor poging tot doodslag. Hij zou geprobeerd hebben om agenten van de weg te rijden.

politie agent uniform stock
'Voetgangers aan dood ontsnapt na Heerlense kamikazerit'

Een 26-jarige man uit Heerlen wordt verdacht van poging tot doodslag, nadat hij een dubbel ongeluk zou hebben veroorzaakt en een groep voetgangers bijna aanreed.

Lichaam Brunssum (13 jun 2020)
Dode militair werd eerder dronken in Schinveld gevonden

De 50-jarige Slowaakse militair, die zaterdag dood in een parkje in Brunssum werd gevonden, is dezelfde man die eerder dit jaar dronken in Schinveld werd aangetroffen.

Ongeval Persoon auto Eygelshoven (24 april 2020)
Drugsrunner rijdt opa (72) omver voor ogen kleinkinderen

Een aanrijding eind april in Eygelshoven krijgt een serieus staartje. Een opa werd daar voor de ogen van zijn kleinkinderen aangereden en raakte ernstig gewond.

Mishandeling misbruik man stock
Student mishandelde vader vanwege 'vergiftigde' kipfilet

Een 27-jarige rechtenstudent uit Heerlen wordt verdacht van het mishandelen van zijn vader. Sterker nog: justitie zet in op poging tot doodslag. De jongen dacht dat zijn vader hem wilde vergiftigen met een stuk kipfilet.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Blinde liefde eindigde in bloedbad en twaalf jaar gevangenis

De romance tussen Tjawo C. (23) uit Kerkrade en zijn ex-partner is geëindigd in een bloedbad en twaalf jaar gevangenis. Tjawo werd maandag veroordeeld voor de moordpoging op de nieuwe vriend van zijn ex.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Verdachte in steekdrama doet aangifte tegen slachtoffers

Een opvallende wending in het Kerkraadse steekdrama van juli van dit jaar. De verdachte, Tjawo C. (22), heeft aangifte gedaan tegen twee slachtoffers.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten