bij

Hoensbroek geplaagd door poepende bijen

Een groep bewoners de Hoensbroekse wijk Nieuw-Lotbroek wil dat er iets gebeurt aan de overlast die de buurt heeft van poepende bijen.

Camperplaats krijgt toilet tegen wildpoepoverlast

De eigenaar van de camperplaats aan de Maastrichtse Bosscherweg heeft buurtbewoners laten weten dat er vier wc's komen om wildpoepen van camperplaatsgasten tegen te gaan.

Opgepast: poepsmerende bidprentjesfetisjist is weer actief

De politie Maastricht waarschuwt voor vermoedelijk de terugkeer van de beruchte bidprentjesfetisjist die de stad al eens eerder teisterde.

Wethouder is schijtende duiven en ganzen zat

Duiven en ganzen teisteren de binnenstad van Heerlen met hun uitwerpselen. Wethouder Charles Claessens vindt dat het tijd is voor maatregelen.

Mannetje Poep heeft boodschap voor hondenbezitters

Hondenbezitters in Weert opgelet: het beeld van Mannetje Poep staat er niet voor niets.

Woningstichting onderzoekt geklieder met poep

Een appartementencomplex in de Maastrichtse wijk Caberg wordt geterroriseerd door iemand die poep op de muren en deuren smeert.

1Lunch: Truckers willen poepparkeerplaats niet kwijt

* Knops staatssecretaris Binnenlandse Zaken?
* Poepparkeerplaats gesloten in Venlo
* Vreemde taal makkelijker met een slok op

Man steelt bier, vecht met politie en poept broek vol

Twee blikjes bier stelen uit een supermarkt is al niet bepaald verheffend, maar als je daarbij ook nog eens je broek volpoept wordt het helemaal gênant.

Keizerlijke poepdoos naar Kerkrade

In het Cube designmuseum in Kerkrade begint 19 mei een expositie over de wc, het toilet, de plee of hoe je het noemen wilt: Everything You Always Wanted To Know About Toilets But Were Afraid To Ask.

Poepgevaar in nieuwe volière GaiaZoo

Wie de nieuwe volière in GaiaZoo Kerkrade bezoekt, loopt het risico op een vogelpoepdouche.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten