Overslaan en naar de inhoud gaan

Poen voor Pascal: miljoen gewonnen bij Miljoenenjacht

Geplaatst opzondag 30 september 2018 - 21:28

De bankrekening van Pascal Hamers (31) uit Meerssen ziet er plots stukken florissanter uit. Hij won een miljoen bij het RTL-programma Miljoenenjacht.

Hamers speelde dapper en liet deals van ruim 280.000 euro en 399.000 euro liggen.

Eigen camping
De Meerssenaar, die voor een woningcorporatie werkt, droomt al even van een eigen camping. Toch durfde hij door te spelen tot de laatste vijf koffers. "Als er iemand kans heeft miljonair te worden dit seizoen, ben jij het", zei presentatrice Linda de Mol.

Bijna acht ton
Dat nam Hamers serieus. Hij liet ook een geweldige deal van 763.000 euro lopen, opende vervolgens een koffer met het 'lage' bedrag van 1000 euro en zorgde zo voor een gillende Linda de Mol én een nieuw bod van de bank van 1.026.000 euro.

Hij heeft al gekscherend tegen collega's gezegd dat hij niet meer terugkomt op kantoor. "Ik ben tevreden", zei hij droogjes nadat hij het miljoenenbod accepteerde.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen