Overslaan en naar de inhoud gaan

Poen voor Pascal: miljoen gewonnen bij Miljoenenjacht

Geplaatst opzondag 30 september 2018 - 21:28

De bankrekening van Pascal Hamers (31) uit Meerssen ziet er plots stukken florissanter uit. Hij won een miljoen bij het RTL-programma Miljoenenjacht.

Hamers speelde dapper en liet deals van ruim 280.000 euro en 399.000 euro liggen.

Eigen camping
De Meerssenaar, die voor een woningcorporatie werkt, droomt al even van een eigen camping. Toch durfde hij door te spelen tot de laatste vijf koffers. "Als er iemand kans heeft miljonair te worden dit seizoen, ben jij het", zei presentatrice Linda de Mol.

Bijna acht ton
Dat nam Hamers serieus. Hij liet ook een geweldige deal van 763.000 euro lopen, opende vervolgens een koffer met het 'lage' bedrag van 1000 euro en zorgde zo voor een gillende Linda de Mol én een nieuw bod van de bank van 1.026.000 euro.

Hij heeft al gekscherend tegen collega's gezegd dat hij niet meer terugkomt op kantoor. "Ik ben tevreden", zei hij droogjes nadat hij het miljoenenbod accepteerde.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen