Overslaan en naar de inhoud gaan

Poels wordt vierde in derde etappe Vuelta

Geplaatst opdonderdag 22 oktober 2020 - 18:21

Wout Poels is in de derde etappe van de Ronde van Spanje als vierde gefinisht. De renner uit Blitterswijck deed bergop mee om de ritzege.

Die zege ging uiteindelijk naar Daniel Martin.

Lastige finale
De derde etappe finishte bovenop Laguna Negra, waarvan de laatste kilometer steil omhoog liep. Uiteindelijk was het de Ier Daniel Martin die als eerste de finishlijn passeerde. Klassementsleider Primoz Roglic werd tweede. Daardoor behoudt hij zijn rode trui. Richard Carapaz werd derde, vlak voor Wout Poels.

Vrije rol
Poels heeft in de Ronde van Spanje een vrije rol gekregen van zijn ploeg Bahrain-McLaren. In het algemeen klassement heeft de Limburger nu 3 minuten en 13 seconden achterstand op rodetruidrager Primoz Roglic.

Dumoulin
Tom Dumoulin finishte als 133ste op bijna 12 minuten van winnaar Martin. De Maastrichtenaar staat nu 40ste in het algemeen klassement op ruim 21 minuten van ploeggenoot Roglic. Merijn Zeeman, ploegleider van Dumoulin, kondigde voor de etappe al aan dat Dumoulin deze dagen in 'de spaarstand' zal rijden.

Lees ook: Dumoulin in de 'spaarstand' verder in Vuelta

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen