Overslaan en naar de inhoud gaan

Poels pas week voor start op de hoogte van deelname Vuelta

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 7:41

Wout Poels kreeg maandag pas te horen dat hij zaterdag mag starten in de Vuelta a España.

Dat zei de klimmer van Team INEOS tijdens de ploegenpresentatie tegen Eurosport.

Training
Poels voelde zich de afgelopen weken goed tijdens de training en vroeg de ploegleiding daarom of ze een plekje voor hem vrij konden maken in de selectie voor de Ronde van Spanje. "Ik voelde me tijdens de trainingen goed op de fiets en ik heb altijd al van de Vuelta gehouden. Dus ik dacht: 'Waarom niet?'"

Klassement
In de Vuelta is Poels gedeeld kopman samen met zijn talentvolle ploeggenoot Tao Geoghegan Hart. Of de klimmer uit Blitterwijck de klassementsambities waar kan maken zonder gerichte voorbereiding en met een zware Tour de France in de benen, is afwachten. "We gaan het proberen. De eerste week is erg zwaar, dus dan weet je meteen of je mee kunt doen om het klassement."

De Vuelta gaat zaterdag van start met een ploegentijdrit in Salinas de Torrevieja.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen