Overslaan en naar de inhoud gaan

Poels pas week voor start op de hoogte van deelname Vuelta

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 7:41

Wout Poels kreeg maandag pas te horen dat hij zaterdag mag starten in de Vuelta a España.

Dat zei de klimmer van Team INEOS tijdens de ploegenpresentatie tegen Eurosport.

Training
Poels voelde zich de afgelopen weken goed tijdens de training en vroeg de ploegleiding daarom of ze een plekje voor hem vrij konden maken in de selectie voor de Ronde van Spanje. "Ik voelde me tijdens de trainingen goed op de fiets en ik heb altijd al van de Vuelta gehouden. Dus ik dacht: 'Waarom niet?'"

Klassement
In de Vuelta is Poels gedeeld kopman samen met zijn talentvolle ploeggenoot Tao Geoghegan Hart. Of de klimmer uit Blitterwijck de klassementsambities waar kan maken zonder gerichte voorbereiding en met een zware Tour de France in de benen, is afwachten. "We gaan het proberen. De eerste week is erg zwaar, dus dan weet je meteen of je mee kunt doen om het klassement."

De Vuelta gaat zaterdag van start met een ploegentijdrit in Salinas de Torrevieja.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen