Overslaan en naar de inhoud gaan

Poels maakt woensdag nieuwe werkgever wereldkundig

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 21:32

Iedereen die ervan uitging dat Wout Poels dinsdag zijn nieuwe werkgever bekend zou maken, kwam bedrogen uit. De wielrenner uit Blitterswijck maakt zijn besluit woensdag bekend.

Dat bevestigt Poels aan L1.

Ineos
De Limburger staat nu nog onder contract bij Team Ineos, maar zijn contract bij die equipe loopt aan het eind van het seizoen af. Bij de Britse ploeg kon Poels slechts zelden voor eigen succes gaan en moest hij vooral in dienst van kopmannen als Chris Froome, Geraint Thomas en Egan Bernal rijden.

Uitgesteld
Poels liet een tijdje geleden weten pas na afloop van de Vuelta a Espana zijn toekomstplannen te willen ontvouwen. In gesprek met de NOS liet hij in het afgelopen weekend weten dinsdag zijn nieuwe werkgever bekend te maken, maar dat werd dinsdag uitgesteld tot woensdag.

Bahrain-Merida
In de wandelgangen gonst het van de geruchten over Poels' nieuwe ploeg. Met name de naam van het team van Bahrain-Merida passeerde vaak de revue. Poels zou daar samen met Mikel Landa voor goede klasseringen in grote rondes moeten gaan zorgen, aangezien Vincenzo Nibali bij de formatie vertrekt. Poels wil niet op dat gerucht reageren.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen