Overslaan en naar de inhoud gaan

Poels maakt woensdag nieuwe werkgever wereldkundig

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 21:32

Iedereen die ervan uitging dat Wout Poels dinsdag zijn nieuwe werkgever bekend zou maken, kwam bedrogen uit. De wielrenner uit Blitterswijck maakt zijn besluit woensdag bekend.

Dat bevestigt Poels aan L1.

Ineos
De Limburger staat nu nog onder contract bij Team Ineos, maar zijn contract bij die equipe loopt aan het eind van het seizoen af. Bij de Britse ploeg kon Poels slechts zelden voor eigen succes gaan en moest hij vooral in dienst van kopmannen als Chris Froome, Geraint Thomas en Egan Bernal rijden.

Uitgesteld
Poels liet een tijdje geleden weten pas na afloop van de Vuelta a Espana zijn toekomstplannen te willen ontvouwen. In gesprek met de NOS liet hij in het afgelopen weekend weten dinsdag zijn nieuwe werkgever bekend te maken, maar dat werd dinsdag uitgesteld tot woensdag.

Bahrain-Merida
In de wandelgangen gonst het van de geruchten over Poels' nieuwe ploeg. Met name de naam van het team van Bahrain-Merida passeerde vaak de revue. Poels zou daar samen met Mikel Landa voor goede klasseringen in grote rondes moeten gaan zorgen, aangezien Vincenzo Nibali bij de formatie vertrekt. Poels wil niet op dat gerucht reageren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen