Overslaan en naar de inhoud gaan

Poels finisht in buik van peloton in Emiratenronde

Geplaatst opwoensdag 26 februari 2020 - 18:33

Wout Poels is in de vierde etappe van de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten in de buik van het peloton geëindigd.

De etappe van Zabeel Park naar Dubai City Walk eindigde na 173 km in een massasprint. Dylan Groenewegen was daarin de rapste. Adam Yates blijft leider in deze zevendaagse etappewedstrijd.

Krachten verspeeld
Veljko Stojnic van Vini Zabù-KTM en William Clarke van Trek-Segafredo gingen er bij de start vandoor en hadden na twintig kilometer al meer dan vier minuten voorsprong op het peloton. Zij kregen alle vrijheid, maar twintig kilometer voor het einde moest Clarke alleen verder omdat Stojnic zijn krachten verspeeld had en de vlucht voor gezien hield.

Massasprint
Op weg naar de finish liep de voorsprong van Clarke in gevecht tegen de wind snel terug. Zeven kilometer voor de streep staakte hij zijn ontsnapping en bereidden de snelle mannen zich voor op de massasprint. Groenewegen sprong in de laatste meters uit het wiel van Sam Bennett en passeerde als eerste de finishlijn.

Poels
Poels eindigde in de etappe als 72ste en staat nu 24ste in het algemeen klassement. De renner van Bahrain-McLaren heeft 4.04 minuten achterstand op leider Yates.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen