Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Poederbrief onderschept in Heerlen: 'Gericht aan Jo Palmen'

Geplaatst opwoensdag 17 januari 2018 - 12:06

Bij het distributiecentrum van PostNL in Heerlen is een poederbrief onderschept. De brief zou gericht zijn aan de omstreden Brunssumse wethouder Jo Palmen.

Het verdachte pakketje werd dinsdag ontdekt bij het postbedrijf aan In de Cramer, zo meldt de politie.

Protocollen
"Daarna werden de gebruikelijke protocollen opgestart en werd de brief onderzocht", vertelt een woordvoerder van de politie. Uit dat onderzoek bleek dat er niks aan de hand was met de brief.

Onder vuur
Verschillende bronnen melden dat de brief gericht zou zijn aan de Brunssumse wethouder Jo Palmen. De politicus ligt de afgelopen periode zwaar onder vuur vanwege een negatief integriteitsonderzoek. Uit dat onderzoek zou blijken dat hij als wethouder een gevaar vormt voor Brunssum. Hij werd benoemd voordat het onderzoek was afgerond.

In het politieke tumult dat daarna ontstond, stapte burgemeester Luc Winants in december op. Inmiddels is er een nieuw onderzoek naar de integriteit van de wethouder gestart.

Lees ook: Korsten en Elzinga onderzoeken integriteit Jo Palmen

Verband
Of er een verband is tussen de poederbrief en de kwestie in Brunssum, is niet duidelijk.

PostNL heeft bevestigd dat het verdachte pakketje is ontdekt, maar wil er vanwege het lopende politie-onderzoek verder niks over kwijt.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
De Blauwe Ticket Dagen van WML bij 1Limburg
Advertentie
Win een rondleiding door WML's waterfabriek

Benieuwd hoe de WaterMakers van Limburg kraanwater maken? Interesse om een bezoekje te brengen aan WML’s Waterfabriek? Zin om te ontdekken, te leren en te proeven? Kom dan in de meivakantie naar de Blauwe Ticket Dagen in Beegden.

Maak kans op de rondleiding
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Overzicht
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op

Meest gelezen