Overslaan en naar de inhoud gaan

Podiumplek voor Xavier Maassen in Assen

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 16:55

Xavier Maassen uit Maastricht heeft de tweede race van de strijd om de Porsche Carrera Cup Benelux in Assen met een podiumplaats afgesloten.

Maassen kwam als vierde over de finish op het ruim vier kilometer lange TT-circuit, maar schoof een plaatsje op omdat Loek Hartog een tijdstraf opliep en van de tweede naar de vierde plaats verhuisde.

Lang derde
De coureur had zich als vierde voor de race gekwalificeerd en kwam zeven ronden lang als derde over de finishlijn. In de achtste ronde verloor hij een plaats, maar liet zich in het vervolg van de race niet meer van de vierde plaats verdringen.

Van Splunteren
Max van Splunteren kwam net als zaterdag als eerste over de streep. Maassen werd toen achtste.

Lees ook: Porsche-coureur Maassen achtste in eerste race Assen

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen