Overslaan en naar de inhoud gaan

Podiumplaats is niet genoeg voor Max Verstappen

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 18:37

Max Verstappen is naar eigen zeggen "op dit moment heel blij" hoe alles dit Formule 1-seizoen met de nieuwe motorleverancier Honda verloopt.

De kopman van Red Bull eindigde tot dusver twee keer als derde en vier keer als vierde. Komende zondag krijgt hij bij de Grand Prix van Canada een nieuwe kans op een hoge klassering.

Succesvoller
"Het is altijd fijn om op het podium te eindigen, maar als team willen we meer, denk ik", zegt hij op de website van zijn renstal. "Wij zijn winnaars en bij Honda zijn ze dat ook, dus we werken er beide hard aan om samen nog succesvoller te worden."

Lees ook: Verstappen rekent op sterker Ferrari in Canada

Pushen
Volgens Verstappen zit er bij Red Bull dit seizoen een opgaande lijn in. "Ik denk dat we elk raceweekeinde sterker worden. We blijven onderdelen op de auto zetten die hem sneller maken, maar ook de andere teams zijn heel hard aan het pushen. We moeten er gewoon voor zorgen dat we het net iets beter doen dan de concurrentie."

Ondanks de positieve ervaringen met Honda wil Verstappen voor de rest van het seizoen geen verwachtingen uitspreken. ''We weten dat we beter moeten worden.''

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen