Overslaan en naar de inhoud gaan

'Plofkraak-Audi' gevonden in garagebox Roermond

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 6:32

In een garagebox in Roermond heeft de politie een razendsnelle, gestolen Audi gevonden die mogelijk werd gebruikt als vluchtwagen voor plofkraken.

De auto met meer dan 400 pk is woensdagavond in beslag genomen uit de gehuurde garage aan de Kapellerlaan. In dezelfde garagebox stonden ook twee gasflessen die mogelijk werden gebruikt om geldautomaten op te blazen.

Plofkraak-maffia
De auto is hoogstwaarschijnlijk gebruikt door de 'plofkraak-maffia' die voornamelijk uit Utrecht afkomstig is, maar in Duitsland geldautomaten plundert. De bende gebruikt razendsnelle, gestolen auto's om zich te verplaatsen.

Hun auto's en materialen slaan ze op in gehuurde garageboxen aan de grens. Afgelopen zomer werden bij een garagebox in Venlo twee Utrechters gearresteerd.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen