Overslaan en naar de inhoud gaan

Ploegleider Niermann: 'Tom Dumoulin maakte veel indruk'

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 11:00

Tom Dumoulin reed ruim een jaar geen wedstrijd, maar is volgens zijn ploegleider in het Criterium du Dauphiné op weg naar zijn topvorm. Dat zegt Grischa Niermann tegenover L1.

In gesprek met wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vertelt Niermann dat Dumoulin zijn weg binnen de ploeg heeft gevonden, ondanks dat zijn start ongelukkig was met een darminfectie en alle beperkingen door het coronavirus.

L1

Bubbel
De ploeg is al vier weken in Frankrijk en heeft de tenten opgeslagen in Tignes. Dat trainingskamp lijkt nu al zijn vruchten af te werpen.

Team Jumbo-Visma deelt momenteel de lakens uit in het peloton. In vrijwel iedere koers staat een renner uit die ploeg op het podium en met de Tour de France in aantocht is het vertrouwen groot. Tom Dumoulin rijdt op dit moment met zijn ploeg het Criterium du Dauphiné en die koers geldt als belangrijkste voorbereiding op de Ronde van Frankrijk.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen