Overslaan en naar de inhoud gaan

Platina voor zomerhit Maastrichts dj-duo Lucas & Steve

Geplaatst opdonderdag 15 september 2016 - 20:46

Dj-duo Lucas & Steve kan een nieuw succes op zijn palmares bijschrijven.

De Maastrichtse muzikanten Lucas de Wert en Steven Jansen kregen donderdag een platina single uitgereikt.

18 miljoen
Hun nummer Summer on You is meer dan 40.000 keer verkocht, wat gelijk staat aan zes miljoen streams. Inmiddels is de zomerhit alleen al op Spotify bijna 18 miljoen keer afgespeeld. Het was dan ook op het kantoor van de muziekstreamingdienst dat de prijs werd uitgereikt. Voor Summer on You werkten Lucas & Steve samen met dj Sam Feldt en zanger Wulf. Ook hen werd een platina single overhandigd.

Voor de wind
Naast de platina single gaat het dj's Lucas en Steve sowieso voor de wind. De twee staan onder contract bij het grote platenlabel Spinnin' Records, spelen op tal van festivals door heel Europa en brengen binnenkort weer een nieuw nummer uit.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen