Overslaan en naar de inhoud gaan

Platform Roda JC steunt geldschieter: #FreeKorotaev

Geplaatst opvrijdag 5 mei 2017 - 22:35

Niet alleen directeur Wim Collard heeft nog volop vertrouwen in Aleksei Korotaev. Ook Platform Roda JC staat vierkant achter de geldschieter die al maanden vastzit in Dubai.

Dat schrijft het Platform op Facebook.

Spreekbuis
Het platform wordt gevormd door onder andere vertegenwoordigers van supporters, sponsoren en oud-spelers. Zij kunnen de actieve beleidsbepalers van Roda JC adviseren.

Dubai
Samen met fanclubs en supportersverenigingen heeft het Platform een schriftelijke steunbetuiging naar Dubai gestuurd. "#FreeKorotaev United We Stand", schrijft het Platform op Facebook.

Lees ook: Roda-directeur Collard houdt vertrouwen in Korotaev

Slag om de arm
Het adviesorgaan van de koempelclub spreekt dan ook het volste vertrouwen uit in de Zwiters-Russische zakenman. "Ons standpunt is, dat zo lang er geen veroordeling ligt, deze man de club nog steeds naar een volgend niveau kan en wil helpen, wij hem moeten steunen, in het belang van Roda." Wel houden ze een slag om de arm. Want als er andere zaken aan het licht komen, verandert het Platform van standpunt, zo schrijven ze.

Van de baan
Korotaev zou een deel van de aandelen van Roda JC overnemen. Die overname is voorlopig van de baan. Roda JC onderzoekt nu wat er allemaal speelt rondom de zakenman. Daarna besluit de club of ze nog met hem verder wil.

Lees ook: Roda JC neemt voorlopig afstand van geldschieter Korotaev

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Platform Roda JC trekt mét videoboodschappen naar Korotaev
Roda-geldschieter Korotaev moet langer in cel blijven
Roda komt met begroting zonder Korotaev-miljoenen
Roda-geldschieter vast voor cheque van 17,7 miljoen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen