Roda JC beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega

'Roda kan zonder veel problemen van De la Vega af'

Roda JC zou zonder al te veel problemen van Mauricio Garcia de la Vega af kunnen komen.

Anti De la Vega-spandoek Roda (27 sep 2019)
Supporters: 'Bij andere club was De la Vega al gelyncht'

De supporters van Roda JC vinden dat Mauricio Garcia de la Vega er nog goed vanaf is gekomen vrijdagavond.

Opgetogen fans vieren redding Roda JC

Zo'n 2000 fans van Roda JC kwamen dinsdagavond in het stadion aanvankelijk bij elkaar voor een fotomoment en een veiling. Er werd uiteindelijk een klein feestje gevierd dat de club van de ondergang gered lijkt te zijn.

Platform Roda JC trekt mét videoboodschappen naar Korotaev

Het Platform Roda JC, een afvaardiging van supporters en sponsoren van de club, gaat in december op bezoek bij de veelbesproken deeleigenaar van de club, Aleksei Korotaev.

In Roda-trui gehulde Korotaev: 'Koempel voor het leven'

De nog steeds in juridische procedures verwikkelde Aleksei Korotaev richt zich woensdagavond in een videoboodschap tot de aanhang van Roda JC.

'Stevens drong aan op wegsturen Roda-directeur Collard'

Een van de adviezen die Huub Stevens had voor de Raad van Commissarissen van Roda JC was het wegsturen van Wim Collard als algemeen directeur van de club.

Roda-directie gaat praten met woedende supporters

De directie van Roda JC gaat woendagavond praten met boze supporters.

Platform Roda JC: directeuren moeten opstappen

Het Platform Roda JC wil dat de directie van de club snel opstapt vanwege de dramatische resultaten.

Platform Roda JC steunt geldschieter: #FreeKorotaev

Niet alleen directeur Wim Collard heeft nog volop vertrouwen in Aleksei Korotaev. Ook Platform Roda JC staat vierkant achter de geldschieter die al maanden vastzit in Dubai.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten