Autobrand Plasmolen - 9 aug 2020

Drie auto's verwoest door brand in Plasmolen

Drie auto's zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Plasmolen volledig uitgebrand. Een vierde auto raakte beschadigd.

Omgeslagen boot plasmolen (14 mrt 2020)
Brandweer rukt uit voor omgeslagen boot in Plasmolen

Op de Mookerplas in Plasmolen is zaterdagmiddag een boot omgeslagen.

Lob van Gennep
Lob van Gennep: onder water zetten dorpen blijft mogelijk

Het omstreden plan om bij extreem hoogwater vijf dorpen in de kop van Noord-Limburg onder water te laten lopen, is niet van tafel.

Ongeval Plasmolen 10 okt 2019
Tbs'er komt om het leven bij aanrijding tijdens verlof

Het dodelijk slachtoffer van de aanrijding donderdagmiddag in Plasmolen, is een tbs-patiënt die op geoorloofd verlof was.

Ongeval Plasmolen 10 okt 2019
Man (48) omgekomen bij ernstig ongeval met vrachtwagen

Bij een dodelijk ongeval op de N271 ter hoogte van Plasmolen is donderdagmiddag een 48-jarige man uit Nijmegen om het leven gekomen.

ANP-14625540
Plan: Dorpen onder water zetten bij extreem hoogwater

Het gebied rond Gennep moet in de toekomst meer water kunnen opvangen bij extreem hoogwater in de Maas. De plannen zorgen in de regio voor ongerustheid onder de inwoners.

Gouverneur Theo Bovens Vierdaagse (18 jul 2019)
Gouverneur moedigt Vierdaagselopers aan in Gennep

Gouverneur Theo Bovens moest donderdag vroeg zijn bed uit om de deelnemers aan de Vierdaagse aan te moedigen.

Rijksweg Mook gesloten door gespleten boom

De Rijksweg tussen Mook en Plasmolen is in de nacht van dinsdag op woensdag tijdelijk afgesloten geweest door een gespleten boom.

Buitenbrand blijkt rokende granaat te zijn

Wandelaars zagen zondagmiddag rook in een bosgebied in Plasmolen. De brandweer kwam ter plaatse en ontdekte dat het om een rokende fosforgranaat ging.

Brandweer en politie rukken uit voor emmer chemisch afval

De hulpdiensten kregen zondagochtend een melding van een bodemverontreiniging in Plasmolen. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een gedumpt emmertje chemisch afval.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten