Wietplantage in bos (27 sep 2020)

Hennepplantage ontdekt in bos

In een bosgebied tussen Noorbeek en Hoogcruts is een hennepplantage ontdekt. De politie heeft de planten weggehaald en vernietigd.

hennep hennepplantage wiet wietplantage drugs (stock)_HD
Hennepkwekerij ontmanteld in Maasbracht

De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij opgerold in Maasbracht.

Hennepplantage wiet op zolder woning Martinusstraat Weert (09 jan 2020)
Hennep op zolder in twee-onder-een-kapwoning

Op de zolder van een twee-onder-een-kapwoning in Weert is donderdagavond een hennepplantage ontdekt.

Kerkrade terwinselen hennep kwekerij plantage (30 okt 2019)
Politie rolt hennepkwekerij op in Kerkrade

De politie heeft woensdag in Kerkrade een hennepplantage opgerold.

hennep hennepplantage wiet wietplantage
Grote hennepplantage ontdekt in Kerkrade

De politie heeft woensdagochtend in Kerkrade een hennepplantage ontdekt met 7500 hennepstekken. De plantage werd gevonden in de kelder van een woning aan de Kaalheidersteenweg.

Politie ontdekt per toeval honderden hennepplanten

Vette pech voor een hennepteler in Maastricht. Door een brand bij zijn buren, ontdekte de brandweer per toeval de plantage die hij in zijn woning had staan. Zijn tweehonderd plantjes zijn inmiddels geruimd.

'Thuistelers' raken plantage, geld én racefiets kwijt

De politie heeft een hennepplantage in Posterholt opgerold, nadat er diverse meldingen uit de omgeving waren binnengekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten