Overslaan en naar de inhoud gaan

Plannen voor nieuwe editie Pinkpop Classic

Geplaatst opwoensdag 9 november 2016 - 6:55

Pinkpop Classic wordt nieuw leven ingeblazen. Pinkpopbaas Jan Smeets heeft tegen festivalsite Festileaks gezegd dat er plannen zijn voor een nieuwe editie, volgend jaar op het Megalandterrein.

"Artiesten als Neil Young kunnen we geen podium meer bieden op Pinkpop. Wie weet op Pinkpop Classic. Het is vooral afwachten wat er tegen die tijd beschikbaar is", aldus Smeets.

Eendaags festival
In 2014 werd de laatste, zesde editie van Pinkpop Classic gehouden. Smeets kon voor het jaar erop naar eigen zeggen geen 'aansprekend programma' samenstellen. Het eendaagse festival is bedoeld om artiesten die in het verleden ook al eens op Pinkpop hebben opgetreden, opnieuw naar Landgraaf te halen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jan Smeets ontkent plannen voor Pinkpop Classic
Green Day maakte komst naar Pinkpop te vroeg bekend
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Pinkpop komt met aangepast veiligheidsplan
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen