Overslaan en naar de inhoud gaan

Plannen voor drive-in festivalterrein bij vliegveld Beek

Geplaatst opvrijdag 5 juni 2020 - 7:27

Aan de rand van Maastricht Aachen Airport komt deze zomer mogelijk een drive-in festivalterrein. Liefhebbers kunnen dan vanuit hun auto genieten van dj’s, bands, films, toneel of theater.

Het is een idee van de organisatoren van 90's Forever Outdoor, een festival dat jaarlijks plaatsvindt bij het vliegveld in Beek.

Festivalterrein
Op het 'festivalterrein' is plek voor ruim 250 auto's. De show of voorstelling is via een FM-frequentie te beluisteren of te volgen. Op het terrein moet ook een groot scherm verrijzen zodat iedereen alles goed kan zien. De organisatie hoopt medio juli van start te kunnen gaan. "Als natuurlijk vanuit Den Haag meer ruimte komt voor dit soort creatieve initiatieven en de betrokken partijen het idee blijven omarmen", zegt Sander Lataster van de organisatie.

Belgisch idee
Het idee voor een drive-in festivalterrein komt vanuit België. Daar is al een dergelijk concept - Beat Park genaamd - bedacht. Niet alleen de organisatie van CargoFest hoopt dit naar Nederland te halen. Ook andere festivalorganisatoren houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen