Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Plan voor sportpark tussen America en Meterik

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2015 - 17:31

De voetbal- en tennisvereniging uit America en voetbalclub RKSV Meterik willen een gezamenlijke nieuwe accommodatie tussen beide dorpen in.

De drie verenigingen hopen de nu in Horst gevestigde fusiekorfbalclub Oxalis bij het plan te betrekken.

Minder leden
Volgens de verenigingen is een nieuw sportpark noodzakelijk omdat de huidige accommodaties sterk verouderd zijn. De clubs stellen dat het veel geld kost om de voetbalparken aan de Speulhofsbaan in Meterik en aan de Gerard Smuldersstraat in America te renoveren. Bovendien kampen de clubs met een teruglopend ledenaantal. Beide voetbalclubs hebben er momenteel zo’n driehonderd.

Jeugdafdelingen samen
Mede daarom willen AVV America en RKSV Meterik fuseren zodra de gezamenlijke nieuwe accommodatie een feit is. Nu spelen de E- en F-jeugd al samen. Komend seizoen bestaan alle D-elftallen uit spelers van beide verenigingen. De komende jaren gaan beide jeugdafdelingen geleidelijk volledig in elkaar op.

Lees vrijdag het hele verhaal in Dagblad de Limburger.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bemiddeling tussen kerkbesturen in Horst en Sevenum
'Walk 4 The Roses' levert 28.000 euro op
Voetbalclubs Meterik en America starten samenwerking
Horst wil sportparken bundelen
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen