Overslaan en naar de inhoud gaan

Plan voor groot scherm op Markt in Kerkrade voor NAC - Roda

Geplaatst opdinsdag 26 mei 2015 - 21:49

Voetbalfans kunnen de uitwedstrijd van Roda JC bij NAC in Breda zondag wellicht volgen op een groot beeldscherm op de Markt in Kerkrade.

De gemeente beslist vrijdag of dat scherm er al dan niet komt.

Eerste wedstrijd cruciaal
Het besluit hangt onder meer af van het resultaat dat Roda donderdag boekt in de thuiswedstrijd tegen NAC. "Als Roda na dat eerste duel al kansloos is voor promotie naar de eredivisie heeft dat natuurlijk weinig zin", zegt burgemeester Jos Som. "Maar daar gaan we uiteraard niet van uit."

Groot volksfeest
Op de Markt wordt op dit moment nog druk gewerkt aan de nieuwe bestrating. Som verwacht dat die werkzaamheden zondag grotendeels klaar zijn. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan wordt wellicht uitgeweken naar het Parkstad Limburg Stadion. Kerkrade wil van een eventuele promotie van Roda JC in elk geval een groot volksfeest maken, aldus de burgemeester.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

De 5 redenen waarom Roda (niet) gaat promoveren
Roda JC terug naar de eredivisie
Timmermans inspireerde Roda met speech
Politie dreigt foto's van busbestormers Roda te openbaren
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen