Overslaan en naar de inhoud gaan

Plan voor dubbeldeks terras in Maastricht gaat niet door

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2020 - 18:11

Het idee van een aantal ondernemers op het Maastrichtse Onze Lieve Vrouweplein voor een dubbeldeks terras kan de prullenbak in.

Het idee kwam ruim een week geleden naar buiten, als een mogelijkheid om ondanks coronabeperkingen toch meer mensen op een terras te kunnen laten zitten.

Lees ook: Plan voor dubbeldeks terras op Onze Lieve Vrouweplein

Heroverwegen
Maandag haakten al vijf van de zes initiatiefnemers af. Alleen het Derlon Hotel zag er nog brood in, maar dat kreeg een weinig enthousiaste reactie van de gemeente Maastricht. De gemeente zou gevraagd hebben het plan te 'heroverwegen'. Woensdag heeft het Derlon Hotel het idee opgegeven, meldt De Limburger. Er wordt geen vergunning aangevraagd.

Weinig zin
Een woordvoerder van het hotel zegt dat het weinig zin had alleen verder te gaan. Het idee was volgens de woordvoerder alleen tot zijn recht gekomen als de andere ondernemers ook hadden meegedaan.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen