Overslaan en naar de inhoud gaan

Plan voor dubbeldeks terras in Maastricht gaat niet door

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2020 - 18:11

Het idee van een aantal ondernemers op het Maastrichtse Onze Lieve Vrouweplein voor een dubbeldeks terras kan de prullenbak in.

Het idee kwam ruim een week geleden naar buiten, als een mogelijkheid om ondanks coronabeperkingen toch meer mensen op een terras te kunnen laten zitten.

Lees ook: Plan voor dubbeldeks terras op Onze Lieve Vrouweplein

Heroverwegen
Maandag haakten al vijf van de zes initiatiefnemers af. Alleen het Derlon Hotel zag er nog brood in, maar dat kreeg een weinig enthousiaste reactie van de gemeente Maastricht. De gemeente zou gevraagd hebben het plan te 'heroverwegen'. Woensdag heeft het Derlon Hotel het idee opgegeven, meldt De Limburger. Er wordt geen vergunning aangevraagd.

Weinig zin
Een woordvoerder van het hotel zegt dat het weinig zin had alleen verder te gaan. Het idee was volgens de woordvoerder alleen tot zijn recht gekomen als de andere ondernemers ook hadden meegedaan.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen