Overslaan en naar de inhoud gaan

Plan automobilist om te keren valt in het water

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 13:41

Een automobilist heeft dinsdag bij Maasbree een pijnlijke inschattingsfout gemaakt.

De bestuurder belandde daar immers inclusief voertuig per abuis in de Everlose Beek bij de Houthei, meldt de politie op Facebook.

Keren
Het was namelijk de bedoeling om met de auto te keren aan de rand van de beek, om vervolgens in de andere rijrichting weg te rijden. Zover kwam het echter niet, want de manoeuvre eindigde in het water.

Geen verwondingen
De bestuurder liep bij de capriolen geen verwondingen op. De politie is inmiddels ter plaatse, net als de sleepdienst die het voertuig uit de beek zal trekken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen