Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Plaatselijke plensbui in Molenhoek door legen van zwembad

Geplaatst opvrijdag 10 augustus 2018 - 6:23

De brandweer is donderdagavond naar Molenhoek moeten gaan voor wateroverlast. Niet vanwege de regenval, maar een zwembad dat werd geleegd.

Bewoners van een bovenappartement aan de Heumensebaan besloten de stop uit hun zwembad, dat op het balkon stond, te doen.

Leegpompen
Wat de bewoners niet in de gaten hadden, is dat er net iets meer water in zat dan ze dachten. In plaats van dat de nattigheid de grond bereikte, druppelde het bij de onderburen naar binnen. De brandweer heeft het water uit het badje gepompt.

Het is nog niet bekend hoe groot de waterschade is aan de onderste appartementen.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen