Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Plaatselijke plensbui in Molenhoek door legen van zwembad

Geplaatst opvrijdag 10 augustus 2018 - 6:23

De brandweer is donderdagavond naar Molenhoek moeten gaan voor wateroverlast. Niet vanwege de regenval, maar een zwembad dat werd geleegd.

Bewoners van een bovenappartement aan de Heumensebaan besloten de stop uit hun zwembad, dat op het balkon stond, te doen.

Leegpompen
Wat de bewoners niet in de gaten hadden, is dat er net iets meer water in zat dan ze dachten. In plaats van dat de nattigheid de grond bereikte, druppelde het bij de onderburen naar binnen. De brandweer heeft het water uit het badje gepompt.

Het is nog niet bekend hoe groot de waterschade is aan de onderste appartementen.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen