Overslaan en naar de inhoud gaan

Pitlane: 'Zonder uitvalbeurt duurt F1-titelrace tot slot-GP'

Geplaatst opdonderdag 21 oktober 2021 - 17:00

De zenuwslopende titelrace tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton komt steeds dichter bij de climax. Dit weekend is het Circuit of the Americas in Austin, Texas de volgende halte.

De WK-leiding wisselde al vijf keer van eigenaar en die kans is ook dit weekend aanwezig, want de voorsprong van Verstappen op Hamilton bedraagt slechts zes punten. Pitlane blikt vooruit op de GP van de Verenigde Staten en bespreekt onder meer de verhoudingen tussen coureur en strategen wanneer tijdens een race een knoop doorgehakt moet worden:

In deze uitzending van Pitlane komt verder het verloop van de titelstrijd aan bod, zien we de inleidende beschietingen van Red Bull in Texas, wordt het circuit verder belicht en wordt de bevestigde F1-racekalender van 2022 besproken.

Live
De GP van de Verenigde Staten begint zondag om 21:00 uur. De race is dan live te volgen via het liveblog op 1Limburg.

Pitlane
Pitlane is het autosportprogramma van L1. In het programma worden de actuele ontwikkelingen in de autosport besproken, worden de circuits geanalyseerd en zijn diverse reportages te zien.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen