Overslaan en naar de inhoud gaan

Pitlane: 'Zonder uitvalbeurt duurt F1-titelrace tot slot-GP'

Geplaatst opdonderdag 21 oktober 2021 - 17:00

De zenuwslopende titelrace tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton komt steeds dichter bij de climax. Dit weekend is het Circuit of the Americas in Austin, Texas de volgende halte.

De WK-leiding wisselde al vijf keer van eigenaar en die kans is ook dit weekend aanwezig, want de voorsprong van Verstappen op Hamilton bedraagt slechts zes punten. Pitlane blikt vooruit op de GP van de Verenigde Staten en bespreekt onder meer de verhoudingen tussen coureur en strategen wanneer tijdens een race een knoop doorgehakt moet worden:

In deze uitzending van Pitlane komt verder het verloop van de titelstrijd aan bod, zien we de inleidende beschietingen van Red Bull in Texas, wordt het circuit verder belicht en wordt de bevestigde F1-racekalender van 2022 besproken.

Live
De GP van de Verenigde Staten begint zondag om 21:00 uur. De race is dan live te volgen via het liveblog op 1Limburg.

Pitlane
Pitlane is het autosportprogramma van L1. In het programma worden de actuele ontwikkelingen in de autosport besproken, worden de circuits geanalyseerd en zijn diverse reportages te zien.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen