Overslaan en naar de inhoud gaan

Pitlane: 'Voordeel Verstappen in eerste rondes op Zandvoort'

Geplaatst opdonderdag 2 september 2021 - 16:00

Zo'n 36 jaar na Niki Lauda hoopt Max Verstappen de volgende editie van de Grand Prix van Nederland te winnen. Pitlane blikt vooruit op de Dutch GP.

Een week na het verregend Spa-weekend snakken coureurs en fans naar spektakel op Zandvoort, al wordt het een helse karwei om in te halen op het circuit dat door sommigen al wordt omgedoopt tot een 'Monaco zonder muren'.

L1

Rondje Zandvoort
In deze uitzending van Pitlane wordt enerzijds teruggeblikt op de in het water gevallen GP van België en besproken welke conclusies daaruit getrokken moeten worden. Maar de focus ligt natuurlijk vooral op het aanstaand weekend in Zandvoort. Waar kan er wél ingehaald worden? Xavier Maassen neemt je mee in zijn Porsche en legt uit hoe Verstappen - die WK-leider Hamilton op drie punten volgt - kan toeslaan.

Live
De GP van Nederland begint zondag om 15:00 uur en is de gehele middag live te volgen via L1 Radio en het liveblog op 1Limburg.nl.

Pitlane
Pitlane is het autosportprogramma van L1. In het programma bespreken sportverslaggever Sem Caelen en coureur Xavier Maassen de actuele ontwikkelingen in de autosport, worden de circuits geanalyseerd en zijn diverse reportages te zien.

Bekijk hier alle afleveringen van Pitlane

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen