Overslaan en naar de inhoud gaan

Pitlane met Milou Mets: 'Verstappen maakt Hamilton nerveus'

Geplaatst opdonderdag 7 oktober 2021 - 17:10

Hoofdstuk zestien van de strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen om de wereldtitel in de Formule 1 vindt dit weekend in Turkije plaats. Slechts twee punten scheiden de rivalen van elkaar.

In Pitlane zegt Milou Mets dat ze ervan overtuigd is dat Verstappen uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. "Hij laat het hele jaar consistentie zien, terwijl Hamilton, in mijn ogen, nerveus begint te worden", aldus de coureur uit Bingelrade.

Video: L1

White Bull
In deze uitzending is er, naast de verbeten strijd om de wereldtitel, ook aandacht voor de speciale look van de Red Bull-bolides dit weekend. Als hommage aan vertrekkend motorleverancier Honda zijn de bolides van Verstappen en Sergio PĂ©rez in Istanboel voorzien van een wit kleurtje en Japanse uitingen. Honda blijft overigens Red Bull Honda wel helpen met de ontwikkeling van de motoren en draagt ook personeelsleden over aan het Oostenrijkse team.

Ook het Istanbul Park-circuit, de ijsbaan van 2020 en de honderdste racezege van Hamilton komen aan bod.

Live
De GP van Turkije begint zondag om 14:00 uur. De race is dan live te volgen via L1 Radio.

Pitlane
Pitlane is het autosportprogramma van L1. In het programma worden de actuele ontwikkelingen in de autosport besproken, worden de circuits geanalyseerd en zijn diverse reportages te zien.

Bekijk hier alle afleveringen van Pitlane

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen