17-12 PITLANE Sem Xavier

Pitlane blikt terug op 2020: 'Dit gevoel neemt Max mee'

Enkele dagen na een overtuigende zege van Max Verstappen in de slotrace is het tijd om terug te blikken op het Formule 1-jaar 2020. "Het is een tumultueus seizoen geworden", concludeert Xavier Maassen.

PITLANE GP van Abu Dhabi Xavier Maassen Sem Caelen (10 dec 2020)
Pitlane: 'Verstappen moet hopen op nieuw Mercedes-gepruts'

Zondag krijgt Max Verstappen de allerlaatste kans om dit seizoen een tweede racezege te boeken. Maar de Limburger weet nog niet tegen wie hij het moet gaan opnemen.

Pitlane is het autosportprogramma van L1
Pitlane: 'Russell kan zomaar een 'Verstappentje' doen'

Max Verstappen stuit zondag voor het eerst in zijn Formule 1-carrière niet op Lewis Hamilton, in een race die maar liefst 87 rondes telt. En dus dient zich een atypische grand prix aan.

PITLANE GP van Bahrein
Pitlane: 'Snelle ronde, veel DRS, veel inhaalmogelijkheden'

Over drie weken is het Formule 1-seizoen voor Max Verstappen afgelopen, maar niet voordat er nog drie races verreden zijn. Bijvoorbeeld dit weekend, in Bahrein.

Pitlane Turkije
Pitlane: 'Het wordt heftig voor Verstappen in Turkije'

Voor het eerst in zijn Formule 1-carrière komt Max Verstappen in Turkije in actie. Bocht 8 is het hoogtepunt van het Istanbul Park-circuit.

PitlaneImola
Pitlane: 'Senna waanzinnig, Verstappen heeft een auto nodig'

Hoe verhouden legendarische F1-coureurs, zoals Michael Schumacher, Lewis Hamilton en Ayrton Senna zich tot elkaar? En wat kan Verstappen dit weekend op Imola, het circuit waar Senna verongelukte?

Pitlane GP Portugal
Pitlane: 'Kansen voor Verstappen op de Algarve-achtbaan'

Op een circuit dat volgens Xavier Maassen bij de mooiste hoort waar hij gereden heeft, kan Max Verstappen het Lewis Hamilton moeilijk gaan maken.

Pitlane Pitl1ne Xavier Maassen Sem Caelen
Pitlane: 'Vrije week is goed geweest voor Verstappen'

In Pitlane laten coureur Xavier Maassen én, vanaf het circuit, De Telegraaf-autosportcorrespondent Erik van Haren hun licht schijnen op de kansen van Max Verstappen bij de GP van Rusland.

DSCF4964
Pitlane: Revanche Verstappen en Hamilton na Monza-debacle?

Voor het eerst in de geschiedenis van de Formule 1 wordt er geracet op het circuit van Mugello. Kunnen we een week na het spektakel op Monza opnieuw vuurwerk verwachten?

pitlanefotonouveau
Pitlane: Wie stopt Lewis Hamilton op powercircuit Monza?

Doorbreekt Max Verstappen in Ferrari-land de Mercedes-hegemonie? Pitlane blikt vooruit op de GP van Italië.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl