Politie schiet man neer in Geleen

De politie heeft maandagavond in Geleen een man neergeschoten.

vuurwapen
Gewapende beroving bij voormalige discotheek

In Helden is vrijdagavond iemand bij voormalige discotheek Palladio bedreigd met een vuurwapen en vervolgens beroofd van de portemonnee.

Drugs, samoeraizwaard en andere wapens: twee arrestaties

Twee mannen zitten vast nadat de Marechaussee een samoeraizwaard in de auto van een van hen vond.

'Verwarde man Velden zorgde eerder voor problemen'

De man die in de nacht van woensdag op donderdag in Velden dreigde zijn woning op te blazen, heeft eerder voor problemen gezorgd.

Gewapende mannen gezocht na beroving in Maastricht

De politie is op zoek naar twee mannen, die verantwoordelijk zouden zijn voor een beroving in Maastricht.

Drie aanhoudingen na geweldsexplosie in asielzoekerscentrum

In het asielzoekerscentrum in Weert heeft de politie maandagavond drie mensen opgepakt vanwege geweld en vernielingen.

Werkstraf voor bedreigen met gummiknuppel bij verkeersruzie

Een 53-jarige man uit Mook heeft 80 uur werkstraf opgelegd gekregen vanwege het bedreigen van een man met een gummistok tijdens een verkeersruzie.

Onderzoek naar mogelijke schoten op huis

De politie onderzoekt of er maandagavond rond half elf is geschoten op een woning aan de De Eerensstraat in de Roermondse wijk Kitskensberg.

Mannen opgepakt voor zwaaien met revolver

Drie mannen, waaronder een 41-jarige man uit Gennep, werden in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt, omdat één van hen met een revolver gezwaaid zou hebben bij een horecagelegenheid in Schaijk.

vuurwapen
Man schiet op woning in Weert

In Weert heeft een man in de nacht van zondag op maandag op een woning geschoten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten