Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pinto wordt geen vervanger Schuurs bij Fortuna

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 22:58

Michael Pinto moet niet gezien worden als de opvolger van Perr Schuurs bij Fortuna. Daarvoor verschillen de twee teveel van elkaar.

"Pinto is linksback en 24 jaar, Perr is 18 en centrale verdediger. Wij hebben 'Mica' aangetrokken om onze verdediging te versterken", vertelt Isitan Gün, voorzitter van Fortuna Sittard, tegen L1.

Contract
De 24-jarige Portugese jeugdinternational tekende dinsdag een contract, dat hem voor 2½ jaar aan de koploper in de Jupiler League verbindt. Pinto komt van Belenenses, maar was sinds afgelopen zomer verhuurd aan União Madeira.

Lees ook: Portugese jeugdinternational verkast naar Fortuna

Plan
Volgens Gün hebben veel spelers belangstelling om de gelederen van Fortuna Sittard te komen versterken, maar heeft de club een weldoordacht plan en strategie en is niet van plan daarvan in deze transferperiode of van de zomer van af te wijken. "Wij hebben een plan en dat voeren wij uit!"

Toch sluit de Turkse zakenman niet bij voorbaat uit dat er deze transferperiode nog nieuwe spelers naar Fortuna zullen komen: "Wij houden onze ogen open, maar voelen ons niet verplicht zaken te doen!"

Terreinknecht
Voor Gün is het nu nog niet aan de orde in de opvolging van Perr Schuurs te voorzien. "Misschien speelt dat komende zomer!", zegt de man die de prestaties van het Fortuna toeschrijft aan iedereen die op enigerlei manier bij de club betrokken is, inclusief de mensen op kantoor, de materiaalman en de terreinknecht.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen